Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за 147 1.6 Twin Spark турбиниране.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Този мотор заводски е много вероятно да хвърли карантията във високи обороти, ти искаш да го сгъстяваш. Не, че е невъзможно, ама ще излезе колкото две 147-ци в подобно състояние. Ако ти се дават пари за колата, по-добре си купи 4 нови гуми и изчисти всичките проблеми по нея.

Comment

Първоначално публикувано от naglia Покажи съобщение
      Аз дизелови боклуци с извинение не желая да карам..

Още с въпроса си, си споменал, че не отбираш нищо.....и с това в цитата го доказваш категорично....гледам колегите са ти сипали вече порядъчно. Може да попрочетеш из форума за този бензинов двигател, както и за дизелите....след това предполагам ще ти се изясни картинката за какво иде реч...
      Alfa 156 2,4 JTD '99

Comment

Първоначално публикувано от naglia Покажи съобщение
        Здравейте, въпроса ми е следния. Интересувам се къде да карам колата да я турбинират, какви пари ще ми струва и прочие? Искам да уточня, че не съм навътре с нещата и нямам намерение да се занимавам лично, решил съм да си бръкна в джоба и да я закарам при специалисти, а те да решат кое, как, къде и колко.
        Ако на някой му се занимава и да ме светне малко в тази сфера с нещата, ще съм му благодарен.
        Колега писал си, че си от Пазарджик, попитай в раздела за срещи в Пазарджик! Там групата е сериозна и имат няколко направени подобни коли. Ще ти обяснят за какво става въпрос!
        sigpic
        Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
        156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
        147 JTDm 140-Малката манекенка
        GT- JTDm 150

Comment

В alfaowner има тема за турбиниране на 1,6, човека си го прави все още но има снимки и информация. Ако си се решил виж там. Ако не можеш да откриеш темата (в раздел 147/156/GT беше по спомен) пиши да я потърся и да постна линк.
          147 1,6 105к.с. 2002г.

Comment

Първоначално публикувано от Zeppelinist Покажи съобщение

Още с въпроса си, си споменал, че не отбираш нищо.....и с това в цитата го доказваш категорично....гледам колегите са ти сипали вече порядъчно. Може да попрочетеш из форума за този бензинов двигател, както и за дизелите....след това предполагам ще ти се изясни картинката за какво иде реч...
            Аз не знам да има дизел в този форум който да бие дори и 1.4 турбо бензинов мотор на официална дисциплина колега.

Comment

Не мислите ли че колегата вече не се интересува от дискусията след като беше нахранен.
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Оооо аз се опитах да нахраня дизелите а не да върна интереса на колегата-питащ.По принцип ако аз искам да направя нещо на колата си изобщо няма да се допитам до вездесъщия Алфа Форум.

Comment

Първоначално публикувано от rubig Покажи съобщение
                  Аз не знам да има дизел в този форум който да бие дори и 1.4 турбо бензинов мотор на официална дисциплина колега.
                  Аз също не знам, не за друго, ами защото изхождам от презумпцията, че става дума за кола за ежедневно каране, на която все пак трябва да се разчита, която да има нужда само от обичайната подръжка. За драгове и писти, не мога нищо да кажа.
                  Alfa 156 2,4 JTD '99

Comment

Достатъчно хранилка.
                    Ако авторът на темата пожелае, ще я отключа.
                    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Working...
                    X