Този мотор заводски е много вероятно да хвърли карантията във високи обороти, ти искаш да го сгъстяваш. Не, че е невъзможно, ама ще излезе колкото две 147-ци в подобно състояние. Ако ти се дават пари за колата, по-добре си купи 4 нови гуми и изчисти всичките проблеми по нея.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за 147 1.6 Twin Spark турбиниране.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от naglia Покажи съобщениеАз дизелови боклуци с извинение не желая да карам..
Още с въпроса си, си споменал, че не отбираш нищо.....и с това в цитата го доказваш категорично....гледам колегите са ти сипали вече порядъчно. Може да попрочетеш из форума за този бензинов двигател, както и за дизелите....след това предполагам ще ти се изясни картинката за какво иде реч...
Comment
-
Първоначално публикувано от naglia Покажи съобщениеЗдравейте, въпроса ми е следния. Интересувам се къде да карам колата да я турбинират, какви пари ще ми струва и прочие? Искам да уточня, че не съм навътре с нещата и нямам намерение да се занимавам лично, решил съм да си бръкна в джоба и да я закарам при специалисти, а те да решат кое, как, къде и колко.
Ако на някой му се занимава и да ме светне малко в тази сфера с нещата, ще съм му благодарен.sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
В alfaowner има тема за турбиниране на 1,6, човека си го прави все още но има снимки и информация. Ако си се решил виж там. Ако не можеш да откриеш темата (в раздел 147/156/GT беше по спомен) пиши да я потърся и да постна линк.147 1,6 105к.с. 2002г.
Comment
-
Първоначално публикувано от Zeppelinist Покажи съобщение
Още с въпроса си, си споменал, че не отбираш нищо.....и с това в цитата го доказваш категорично....гледам колегите са ти сипали вече порядъчно. Може да попрочетеш из форума за този бензинов двигател, както и за дизелите....след това предполагам ще ти се изясни картинката за какво иде реч...
Comment
-
Първоначално публикувано от rubig Покажи съобщениеАз не знам да има дизел в този форум който да бие дори и 1.4 турбо бензинов мотор на официална дисциплина колега.
Comment
Comment